Trappor & Murar i Båstad

Trappor och murar i natursten i Båstad

Trappor och murar i natursten är hållbart och vackert i offentliga och privata miljöer. Vi hjälper dig med valet av stensort och monteringen av trappan och muren. Vi kan även tillgänglighetsanpassa den befintliga trappan med kontrastmarkeringar, halkskydd eller göra en ramp i natursten. 

Hårdgjorda ytor av betongsten, asfalt och natursten påverkar intrycket av ett område liksom dess funktion. Genom att bygga murar och anlägga upphöjda planteringar går det att skapa spännande miljöer där man kommer närmre växterna.

Vi hjälper dig hela vägen

Lundgrens Markservice utför många typer av anläggningsarbeten. Arbetsområdet är brett, allt från en ny garageuppfart till trappor, murar, terrass, och gångbanor.

Marksten och plattsättning är ett hantverk som kräver kunskap och erfarenhet. Vi hjälper dig hela vägen med val av sten till färdigställande av din trädgård och utemiljö.

Att satsa på kvalité vid investering av trädgård eller annan utemiljö ger inte bara en vackrare och mera trivsam trädgård, det höjer också värdet på fastigheten många år framöver. En investering för framtiden helt enkelt.