Trädgårdsanläggning & Trädgårdsarbeten i Båstad

I din privata trädgård eller utemiljön i din bostadsrättsförening

Alla trädgårdar kräver skötsel och omsorg för att må bra. Oavsett om det handlar om en liten plätt till bakgård eller en större trädgård med både buskar, träd, rabatter och gräsmattor som behöver tas om hand så måste man se till att trädgården får den tid och omtanke som behövs för att alla växter ska må bra. En trädgård är ju där för att ge mer trivsel och kanske lite extra bär, frukt och grönsaker att fylla på i skafferiet med.

En vacker trädgård. En praktisk trädgård. En personlig trädgård eller en lättskött trädgård. Oavsett dina tankar och önskemål kan vi med våra välutbildade landskapsarkitekter ge dig både tips, inspiration och råd men framförallt genomföra och anlägga precis det du önskar!

Kompletta Tjänster

Våra tjänster inom trädgårdsanläggning och trädgårdsarbeten är kompletta. Saknas tiden, lusten eller kunskapen ställer vi upp med kunnande och entusiasm. Med gröna fingrar och ett brinnande trädgårdsintresse kan du lita på att vi gör ett bra jobb.

Vi ger dig gärna tips på hur du ska planera och sköta din trädgård och om du så vill fixar vi jobbet åt dig. Behöver du rensa i trädgården har vi moderna och miljövänliga maskiner att arbeta med. Vi tar naturligtvis med oss allt trädgårdsavfall till återvinning. Tänk på att du kan få skatteavdrag med halva arbetskostnaden på vissa tjänster.

Trädgårdsanläggning i Båstad ökar fastighetsvärdet

Det är lätt att man tänker att det inte behövs göras mycket mer än att vattna och klippa gräset då och då, men den som har erfarenhet av trädgårdar vet att det brukar tillkomma mycket mer om man vill att det ska se snyggt ut överallt och alla plantor ska må bra.

Att ta hand om trädgården kan ta mycket tid om man har ett stort antal växter eller stora ytor. Du kanske inte har anlagt den själv, men vill ändå behålla den vackra utformningen. Du kanske har fått ont om tid på grund av tillökning i familjen eller så börjar det bli för tungt att ta hand om trädgården på egen hand på ålderns höst. Oavsett anledning så finns det hjälp att få med trädgårdsarbete.

Pryd din trädgård med marksten, murar eller plattor

Att framhäva grönskan med marksten och plattor eller murar ger din trädgård eller gård en riktigt flott karaktär. Det kan vara stenläggning vid entrén eller grillplatsen. En trappa i en slänt, stenmurar eller en slingrande trädgårdsgång. Oavsett hur dina drömmar och planer ser ut har vi både stensättare, plattläggare, stenhuggare och snickare som kan göra dem till verklighet.

Trädgårdsanläggning steg för steg

 • Man börjar med att inspekterar trädgården, under alla årstider. Då lär du känna trädgården och kan skriva ned dina önskemål.
   
 • När du har en ritning eller skiss över din trädgård så kan du kontakta oss. Med hjälp av ritningen kan vi göra en grovberäkning av kostnaden för trädgården. Därefter kan vi träffas på plats för att genomföra en detaljplanering.
   
 • När vi är överens så får du en bekräftelse på uppdraget komplett med en preliminär starttid.
   
 • Därefter inleder vi markarbetet. Vi utför både mindre och större anläggningsuppdrag och vi har både egna maskiner och kompetenta maskinförare för just detta ändamål. Under arbetet så kommer trädgården att se lite rörigt ut. Men när arbetet fortskrider börjar det framgå hur din trädgård se ut.
   
 • Vi kan givetvis även hjälpa dig att anlägga marksten, plattor och murar som framhäver den vackra grönskan ännu mer. Endast fantasin begränsar hur ditt nya gröna rum kommer att bli.
   
 • När alla fasta mark- och stenarbeten är klara så avslutar vi mer att plantera växter och anlägga gräsytor. Innan vi överlämnar trädgården så utför vi en gemensam kontroll och åtgärdar eventuella fel. Vi kan hjälpa er med skötselinstruktioner och lämnar självklart garanti på utfört arbete och det material som vi har levererat.

Anlita oss för din trädgårdsanläggning i Båstad

Under åren har vi hjälpt många nöjda kunder med deras trädgårdar, sommar som vinter. Bli en av våra nöjda kunder du också. Vi erbjuder våra trädgårdservice till dig som privatperson, företag, bostadsrättsförening och kommun.

När du anlitar Lundgrens Markservice kan du lita på att arbetet genomförs på ett riktigt och professionellt sätt. Vi använder de rätta redskapen, maskinerna och verktygen för att kunna genomföra ett sådant utförligt trädgårdsarbete som möjligt.

Drömmer du om en ny trädgård? Välkommen att kontakta oss  – vi kan hjälpa dig med din trädgårdsanläggning i Båstad.