Trädfällning & Stubbfräsning i Laholm

Säker och kostnadseffektiv trädfällning i Laholm

Vi är specialister på vård och skötsel av träd i Laholm. Vi kan utföra allt från enklare fällningar av träd till avancerad nedtagning av mycket svåra träd i bebyggda områden. Dessutom erbjuder vi borttransport av allt trä och ris, nyplantering samt beskärning utförd av en utbildad arborist. Alla trädfällare hos oss är proffs och utbildade trädfällare. Vi genomför även stubbfräsning. Med lång erfarenhet av trädfällning kan vi lova att vi vet hur man fäller träd på ett säkert och riktigt sätt.

Trädfällning i tätbebyggt område

När vi genomför trädfällning i Laholm med omnejd, d.v.s. i bebyggelse, krävs särskilda metoder för att fälla träden, så att man inte riskerar att skada närliggande fastigheter, elledningar eller övrig vegetation. Därför arbetar vi oftast med sektionsfällning, vilket som namnet antyder innebär att man fäller trädet bit för bit. Det här är det vanliga tillvägagångssättet vid trädfällning i bebyggelse, men vi har även arbetsmetoder som möjliggör sektionsfällning av träd på platser som skylifts och kranar normalt inte kommer åt.

Vi kan även erbjuda kostnadseffektiv bortforsling av avfallet från trädfällningen. Mindre mängder kan vi transportera till återvinningscentralen på egen hand. När det rör sig om större mängder avfall ordnar vi med bortforsling och hämtar avfallet i miljöklassade bilar med väl tilltagna kranar och stort lastutrymme. Avfallet flisas och återvinns som bränsle i lokala värmeverk.

Trädfällning i Laholm – ett stort ansvar

Att jobba med trädfällning i Laholm ställer väldigt höga krav på säkerhet – både vår egen och vår omgivning. Vi jobbar därför hela tiden med att utbilda våra arborister inom området säkerhet och i detta ligger både maskinkunskap och hur man på bästa sätt kan säkra omgivningen. Din säkerhet som kund är också viktig och det är därför vi vid varje uppdrag först gör en grundlig kontroll om hur en trädfällning ska ske för att undvika både person- och egendomsskador.

Vi jobbar alltid enligt detta sätt och för oss är planeringen kring en trädfällning  A och O – något som gör att vi alltid kan genomföra perfekta och säkra jobb över hela Laholm. Vi tar, helt enkelt, inga risker och detta kan du som kund känna en stor trygghet i. Oavsett storleken på uppdraget så kommer vi alltid att behandla det med största respekt och säkerställa att ingenting går fel. Vi är – och ska vara – det säkra alternativet för trädfällning i Laholm.

Varför anlita Lundgrens Markservice?

Om ni är ute efter ett företag som kommer göra ett riktigt bra jobb utan att det behöver kosta skjortan, då ska ni höra av er till oss. När ni kontaktar oss får ni alltid en kostnadsfri konsultation om er situation. Lundgrens Markservice utför avancerad trädfällning, sektionsfällning samt tomtrensningar, exempelvis inför nybygge av hus. Vi har mångårig erfarenhet av trädfällning och vårt arbetssätt präglas av säkerhetstänkande och miljöhänsyn. Vi utnyttjar endast modern, säker och miljöanpassad utrustning, innehar full ansvarsförsäkring och F-skattebevis.

  • Prisvärda tjänster. Vi erbjuder er ett lågt pris med en hög service. Det kan vi garantera.
  • Trevligt bemötande. Vi får ofta höra från våra kunder att våra medarbetare är både duktiga och trevliga. Att ha roligt på jobbet ser vi som en självklarhet.

Vanliga frågor om Trädfällning & Stubbfräsning

Vad kostar trädfällning eller beskärning?

Alla träd är individuella och därför erbjuder vi alla våra kunder kostnadsfritt hembesök där vi går igenom trädarbetet och vi lämnar offert på plats.

Beskär ni mindre buskar och fruktträd?

Ja, det gör vi. Vi uppmanar till att underhålla buskar, häckar och fruktträd för en friskare och vackrare trädgård. Frukträden får bättre frukt och längre livslängd vid kontinuerlig beskärning.

Kostar en offert från Lundgrens Markservice?

Nej, vi erbjuder ett kostnadsfritt besök och offert.

Utför ni arbeten åt privatpersoner?

Ja, vi jobbar mot både privatpersoner och företag.

Hur går en trädbeskärning till?

Vi tar tar säkerheten i första hand. Vi använder en säker klätterteknik som är fokuserad på säkerhet. Alla våra arborister använder säkerhetslinor och hjälm.

Gör ni stubbfräsning och vad kostar det isåfall?

Vi jobbar absolut med stubbfräsning och priset är svårt att säga utan en bedömning. Priset är dock baserat på storleken på stubben och dess omgivning. Något att tänka på är att stubbfräsning utförs endast under sommarhalvåret då det krävs att marken är fri från tjäle.