Snöröjning & Plogning i Laholm

Snöröjning i Laholm enligt förutsättningarna

För effektiv snöröjning krävs ordentlig utrustning anpassad för den yta som ska skottas. Vi väljer alltid redskap med stor hänsyn till området, arbetets omfattning liksom övriga förutsättningar vi måste förhålla oss till. Syftet är att få snabba resultat utan att riskera att skada underlaget eller närliggande anläggningar. Med erfarenhet från tidigare år har vi noga arbetat fram arbetsformer som fungerar precis lika väl för er som beställare som för oss och ger er maximal utdelning av er investering. Vi sköter arbetet snabbt och säkert med stor respekt för den omkringliggande miljön!

Vad kostar snöröjning i Laholm?

Priset på snöskottning varierar beroende på flera faktorer, men framförallt så handlar det om hur stor yta det som ska skottas samt hur snabbt det behöver genomföras. Vi väljer dock alltid med omsorg de effektivaste och mest lämpade maskinerna för uppdragen så att vi alltid kan erbjuda ett lägre pris utan att det behöver påverka kvaliteten av vår skottning. Dessutom är snöskottning rutavdragsberättigat så att ni slipper stå för hela arbetskostnaden. Givetvis hjälper vi er även här med allt det praktiska och kontaktar Skatteverket åt er för att kräva ut den kvarvarande summan. Låt oss veta om ni vill använda rut när ni bokar er snöröjning i Laholm så tar vi hänsyn till det och drar av beloppet direkt från er faktura. Ni finner mer information om rutavdrag på Skatteverkets hemsida. Där kan ni även se hur mycket ni använt under året.

Snöröjning och plogning efter era behov

Hur mycket hjälp man behöver med snöröjning och av vilka ytor kan skilja sig åt. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med inom snöröjning efter just dina behov samt om pris för snöröjning och pris för snöskottning i Laholm. Kontakta oss för snöröjning, snöplogning och takskottning i Laholm som bland annat företag, fastighetsbolag eller fastighetsägare.

Vi arbetar med många olika typer av snöröjningar och plogningar med allt från snöskottningar på infarter och gångar till plogningar av större ytor och skottningar på tak. Vi skottar också åt många olika kundgrupper. Oavsett om du vill ha hjälp med att skotta snö i anslutning till din fastighet, vid ditt företags fastighet eller kanske vid fastighetsbolagets hyreshus kan du kontakta oss när du behöver snöskottare. 

Lundgrens Markservice erbjuder hjälp med snöröjning, halkbekämpning, bortforsling av snö samt takskottning och nedtagning av istappar. Vi erbjuder avtal med bevakning av is- och snöbeläggning. Vi utför såväl handskottning som maskinskottning. Som beställare bestämmer du vilken nivå du vill ha på snöröjning och halkbekämpning och kan känna dig trygg med att tillgängligheten alltid är styrande för våra tjänster inom vinterunderhåll.