Om Oss

Hur vi jobbar

Vi på Lundgrens Markservice arbetar med alla möjliga utemiljöer. Under sommarmånaderna utför vi trädgårdsarbeten, där vi mestadels arbetar med att skapa trädgårdar efter kundens önskemål. Vi arbetar mycket med natursten då det är ett vackert och tidlöst material. På vinterhalvåret är vi ute i skogen och härjar och har även snöröjning.
Vi håller alltid hög och jämn kvalitet på våra tjänster. Vi är måna om att ha en nära dialog med dig som kund för att hitta bästa möjliga lösningar som passar just ditt projekt. Vi har målmedvetet arbetat med att utveckla arbetsmetoder som är både högeffektiva och kvalitativa. Våra skickliga medarbetare är välutbildade och utrustade med bästa redskap.

Affärsidé

Vi skapar trivsamma och attraktiva utomhusmiljöer med effektiva och miljömedvetna arbetsmetoder under hela året – med lönsamhet för kunden och leverantören.

Vi har som målsättning att vara kostnadseffektiva och lönsamma för att kunna leva upp till våra kunders höga krav och förväntningar på effektivitet och kvalité. Dessutom ligger det i företagets intresse för att ha en bra lönsamhet och konkurrenskraft på lång sikt.
Våra produkter och tjänster anpassas efter marknadens och kundernas behov och utförs med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi har som mål att alltid ha nöjda kunder.

Om oss 1